top of page

79-й науковий медичний конгрес студентів та молодих вчених «Медицина ХХІ сторіччя»

10-11 травня у Донецькому національному медичного університеті відбулося Свято науки - 79-й науковий медичний конгрес студентів та молодих вчених «Медицина ХХІ сторіччя».

10 травня на базі нашої кафедри проходило засідання секції – Медична фізика та інформаційні технології. Філософія, соціально-гуманітарні дисципліни, іноземні мови, українська та латинська мови. Організація вищої освіти, управління охороною здоров'я та гігієна.

Були представлені роботи в різних напрямках ‑ біофізика, українська мова, екологія, інформаційні технології.

Диплом І ступеня нагороджений студент 2 курсу мед.фак.№1, 4 група ‑ Потебенько Сергій Володимирович з докладом на тему «Дефицит массы тела у девушек в возрасте 17-21 года»;

Диплом ІІ ступеня - Журба Софія Михайлівна, студентка 2 курсу мед.фак.№1, 10 група, з докладом на тему «Комп’ютерні технології у діагностиці і прогнозуванні захворювань»;

Диплом ІІІ ступеня ‑ Іщенко Анастасія Анатоліївна, студент 1 курсу, 10 група мед. фак. №2 м. Кропивницький, з докладом на тему «Вторинна номінація як засіб формування медичної термінології».

Кращій доклад ‑ Сергунін І.В., з докладом на тему «Ломоносівське озеро та його вплив на здоров’я людини».

Краща презентація‑ Денисенко Л.О., з докладом на тему «Перспективні напрями інформаційного забезпечення медичних закладів».


Недавние посты
Архив
bottom of page